Novinky

Novinky

Vitajte na stránke s novinkami od prekladydokumentov.sk. Tu nájdete naše najaktuálnejšie, zaujímavé a užitočné správy o poskytovaníprekladateľských služieb. Naše príspevky vám povedia o našom tíme, interných a externých udalostiach, medzinárodných zaujímavostiach, udalostiach pre klientov alebo cenných tipoch a informujú o novinkách, trendoch v priemysle a relevantnom vývoji na svetovom trhu z oblasti podnikových prekladov – vždy dôsledne preskúmané, informatívne a zaujímavo predstavené.

Dovoz vozidiel – prečo sa to niekomu oplatí

Preklady k dovezeným vozidlám tvoria pravidelnú súčasť našej práce. Spoznajte dôvody, prečo sa oplatí pred kúpou vozidla na Slovensku pozrieť aj za hranice. Už čoskoro vám v tomto článku povieme viac.

Ako zlepšiť skúsenosti so službami zákazníkom a kvalitu hovorov

Zatiaľ čo spoločnosti utrácajú veľa peňazí za získavanie zákazníkov v zahraničí, mnohým sa ich nedarí udržať poskytovaním kvalitných zákazníckych služieb. Čo zákazníci vlastne chcú a potrebujú sa dozviete aj v tomto pripravovanom článku.

5 najčastejších chýb pri výbere prekladateľa

Na trhu je množstvo prekladateľov a spoločností poskytujúcich tieto služby. Každý je dobrý v niečo inom, a aj v prekladoch sa nájdu odborníci na oblasti, ktoré potrebujete. V tomto článku už čoskoro zistíte ako na to.

Rozdiel medzi úradným a bežným prekladom

Spoznajte rozdiely, ktorými sa líšia preklady. Buďte informovaný a vždy si zistite, aký typ rpekladu potrebujete. V tomto článku vám už čoskoro prezradíme, ako zbytočne neplatiť za preklady, ktoré nepotrebujete.